Het projectteam van TalentLokaal

Neeltje Sep

Mijn naam is Neeltje Sep. Als docent op de opleiding HRM van de Associate degrees Academie ben ik altijd op zoek naar nieuwe manieren om het onderwijs vorm te geven. Talentlokaal is daar een mooi voorbeeld van. Met gepaste trots zie ik toe hoe studenten verantwoordelijkheden dragen voor hun werkzaamheden en zich ontwikkelen tot HR-professionals.

Laura van de Lindeloof

Ik ben Laura van de Lindeloof. Onderwerpen die onderwijs, arbeidsmarkt en bedrijfsleven raken, spreken me erg aan. Jarenlang ben ik als ondernemer in de arbeidsbemiddeling werkzaam geweest, met de laatste 3 jaar als hybride docent erbij. Talentlokaal brengt voor mij de drie aspecten samen en geeft energie om te zien hoe ons team zich inzet voor de maatschappelijke doelen omtrent talent.

Isabel Heshof

Mijn naam is Isabel Heshof. Tijdens mijn studio informatica, aan de Associate degrees Academie, houd ik mezelf bezig met het ontwerpen en realiseren van software. Binnen TalentLokaal ben ik bezig geweest met het maken van het product, de app en de (toekomstige) website. TalentLokaal biedt een leerzame plaats waar je als student jezelf kan ontwikkelen.

Danique Vrolijk

Mijn naam is Danique Vrolijk en ik ben onderdeel van de projectgroep van het TalentLokaal. Mijn rol is dat ik als student HRM, aan de Associate degree Academie, mee kan kijken vanuit het studenten standpunt. Daarnaast denk ik ook mee over de recruitment idee├źn voor het TalentLokaal.

Lorraine Kuijpers

Mijn naam is Lorraine Kuijpers, 22 jaar en ik studeer bedrijfskunde aan de Associate degrees Academie. Ik zit nu in mijn tweede en laatste jaar. Ik hou van een uitdaging, een bedrijf opzetten met andere studenten maakte mij super enthousiast. Mijn rol binnen TalentLokaal is vanuit een bedrijfskundig oogpunt en daardoor ben ik van alle aspecten op de hoogte.